http://www.myspace.com/billiethevisionandthedancers

...och lyssna på "A man from Argentina". Den går på högvarv i mina högtalare ska jag villigt erkänna (förutom när Erik och Markus tittar på Chris Crocker på youtube mitt i natten...)

Det började med att jag kände mig ensam. Så jag ringde till Erik, men han var på jobbet. Då ringde jag Markus och berättade hur det kröp i min kropp, då kom han hit. Sen pratade jag med Helena och eftersom Markus ville ha hett sex med henne i min trädgård var hon också tvungen att komma hit. Sen ringde Amanda och då insåg jag att hon också var tvungen att komma hit. Så där satt vi tillslut och tröståt i min gula soffa. Alla har vi våra bördor att bära, och det enda som kan ta emot oss i fallet är några extra kilon fett. Men sen åkte dom och tittade på spöken och kronhjortar, och så helt plötsligt stod dom där igen. När klockan började närma sig 12 tyckte vi att det var bäst att skjutsa hem Helena som skulle gå upp kvart över 5. Så då åkte vi alla till Krokek och så hem igen. Kvällen avrundades i min soffa där Erik, Markus och Amanda satt och pratade om alkohol och döden, medan jag låg och sov på en kudde i hopp om bättre tider.

Och ikväll bär det av till Jkpg igen...jag ser inte fram emot 2 ½ timme av extra tid att tänka på bussen kan jag ju säga...får döva mig med musik och körkortsteori helt enkelt


lupp

Klockan 1 i natt bestämde jag att det var dags att gå ut utan skor och jacka för att känna regndropparna mot min kropp. Det gjorde mig nästan insiktsfull. Sådär så att man har det på tungan, men så råkar man svälja det istället.


(tack skrutt)


du skulle tagit det helt fel

Jag vet inte var jag ska börja, så jag slutar där.

I just can't keep my feet on the ground...

Typiskt. Det är så typiskt mig att göra nåt stort av nåt som inte ens är litet. Jag står inte ut med mig själv längre, men det spelar ingen roll hur långt man än går för man kommer ändå aldrig ifrån sig själv. Men snälla gå med mig, följ med ut på en resa som är dömd att misslyckas redan från början, som kommer sluta i brustna hjärtan och krossade drömmar än en gång. Jag vet det bättre själv än någon annan, men jag lär mig ändå aldrig. Smärta har blivit min drog, det är det enda jag gång på gång utsätter mig för. Åh kära nån då...
image65
Om jag får nåt att säga till om, då ska du dansa på min grav


Billie the Vision and the Dancers

I would like to be your friend
but I'm scared like I can't tell you
I know that I need help
and I know that you need help too

...I just close my eyes and swallow

Åh, jag vill gå på deras konsert i Lkpg nästa vecka men jag har ingen att gå med...

I promised I would be forever yours...

Nu börjar det kännas lite stressigt. Därför borde jag kanske inte sitta här, men måste ju få göra nåt annat än att sitta med saker jag måste göra. Men nu ska jag väl ta tag i det jag borde... ( =plugga teori, skriva klart mina ansökningar, spela gitarr, packa...o ja just det, andas också!)


som två utblottade främlingar står vi öga mot öga,
med ryggarna mot varandra.

Ska in och dansa sen, ska bli så skönt
att få fokusera på nåt annat istället.
Sen blir det cellgrupp och efter
det hem till änglakrutt

dödens taxi för sötnos

There's no blame for how our love did slowly fade
And now that it's gone it's like it wasn't there at all
And here I rest where disappointment and regret collide
Lying awake at night

Jkpg

Idag ska jag åka hem. Men jag vill inte. Det har varit så sjukt gött o vara här. Vill inte tillbaka till sörjan där hemma. Men nu ska jag inte falla tillbaka i segande, nu är det nya tag som gäller. Var o kollade på skolan igår med mormor o det verkade kalas. Jag blir alldeles pirrig när jag tänker på det...Nu gäller det. Hoppas jag. Pratade med en otroligt kär vän igår som fick mig att våga drömma lite igen. Tack min vaniljsås!

Förresten, jag har blivit blond...bilder kommer upp på bilddagboken senast imorgon med allt som har hänt de här dagarna!
 
Sara o jag har kommit fram till att jag måste flytta hit, för vi måste kunna dricka te o mysa hos mormor. Tack för fina dagar!
 

Kaj & Sa-världens bästa föräldrar

Ikväll bär det av till Jönköping i baksätet tillsammans med en madrass. Men det ska bli skönt att komma härifrån ett tag faktiskt. Har egentligen inget att klaga på förutom allt då kanske.

Såg på "The Commitments" igår, bra film.
-Du ser mycket bättre ut utan glasögon!
-Men jag kan inte spela piano utan dom för då ser jag inget!
-Det gjorde inte Ray Charles heller...



When the glitter fades
It fades so fast
What really lasts
What will the anthem be
Did we sing of rock'n roll
Did we sing of sacred souls
Has the heart and the harmony
Met pleasingly

When the flicker fades
It fades so fast
Nothing is left
What will be legacies
?Cause guitars will burn you see
Recollect no memories
Of the lights and the cheers
And the human vanity





black or white?

Fråga mig nu och om en kvart kommer jag att ha ändrat mig igen. K-R-Å-N-G-L-I-G-T. Ibland vore det skönt om livet var antingen svart eller vitt, så man slapp förirra sig i all denna gråskala. Men samtidigt måste jag säga emot mig själv och säga att livet vore allt bra långtråkigt om det bara fanns 2 ytterligheter att välja mellan. Haha se där, nu har jag ändrat mig igen. Så nu blev det som jag befarade, ännu ett helt ovettigt och intetsägande inlägg som är sådär mysigt kryptiskt enligt mig själv och förmodligen ren rappakalja för resten av omvärlden.

vad ska jag säga, honesty becomes me


undersidan av en fot


jag vill inte vara någon afrikansk antilop

Idag ska jag jobba. Travailler. Eine cola danke bitte. Det ska bli...kul? Nu ska vi väl inte överdriva här, men let's face it, jag behöver pengarna. Om jag ska till London, Skottland och sen vidare till Jkpg ett halvår kan det ju bli lite tight utan inkomst. Men ibland så ringer Malin (och hon ringer alltid till mig först *stolt*) och då får jag jobba lite grann! =) Dumt bara att jag är så förkyld, men jag får gå runt och prata för mig själv här hemma för att värma upp rösten.

Ledarkonferens i Örebro var intressant, kom därifrån med ett och annat. Azariah France-Williams från London var där och predikade, väldigt rolig och han hade intressanta sanningar. Ibland behöver man stanna upp och kolla med sig själv hur det egentligen ligger till, istället för att rusa vidare och göra det som verkar vara så bra vid första anblicken.

Ett mycket intressant samtal utbröt vid matbordet som utgjordes av en soffa och en fönsterbräda;
Linnéa: -Jag är ryss.
Hannah: -Jag är Jesus.
Sara: - har ni tänkt på att vi äter stjärt?

O inte ens en fisk får jag...men det gör inget

image59

Feberyra

Lite skruttig är väl vad man minst sagt skulle kunna säga att jag är...eller ämlig kanske? Hur som haver, så kan jag med 100% säkerhet säga att jag har feber, eftersom mina drömmar i natt var minst sagt kluriga. Jag ska inte gå in i detalj, men tro mig, av drömmarna att dömma så har jag feber.

image57
såhär känner jag mig, minst sagt...nu tycker jag att alla ska tycka synd om mig, för det gör jag...=P


Cassiopeia

När vi kom hem i söndags efter att min alldeles lagom tjocka och knäppa katt hade fått vara själv i lite mindre än 1 dygn gjorde pappa världens upptäckt på badrummet...

-"Det ligger en massa tamponger över hela golvet!!"

Inte var det jag i alla fall, så ni kan nog lista ut vem den skyldiga var...konstigt att nåt som är så vanligt och inte det minsta underhållande för oss, kan vara en fantastisk källa till ändlös glädje för vissa andra...

RSS 2.0