changes

If not now, then when?
If not today, then why make your promises?
A love declared for days to come is as good as none

you can wait 'til morning comes
you can wait for the new day
you can wait and lose this heart
you can wait and soon be sorry

Now love's the only thing that's free
we must take it where it's found
pretty soon it may be costly

if not now, what then?
we all must live our lives
always feeling
always thinking

Kollade igenom min webbcam-mapp och hittade en hel del kort som visar hur jag har förändrats sen jag fick den (våren 2005 tror jag visst det var...)
Varsågoda, i kronologisk ordning


ja ni, mycket har hänt




princesspruttar

Gårdagen började med en extreeeemt tidig morgon (sisådär 8-tiden...) för att ta sig in till stan och träffa Kristin och Emelie kl 11. Klockan halv 12 kom Kristin, men Emelie lyckades ännu bättre och kom kvart i 12. Då hade jag redan hunnit kolla i ALLA affärerna (säger vi), men bara för att de är så söta så uppoffrade jag mig och gick i alla affärerna en gång till. Och jag har kommit fram till att rea-byxorna på stadium ser bra ut på håll, men är skitfula på - eller så är det mig dom inte passar på...Hursomhelst var det bra att jag äntligen provade dom och kom fram till att jag inte ville ha dom eftersom jag har gått och småkollat på dom i 1 vecka nu.

Vi gick också förbi Mique där Krutt och Emmi roade sig med en burk "princessprutt" (pruttlera) som de inte kunde få nog av. Jag höll på att dö för att det var så pinsamt att två, iaf nästan, vuxna kvinnor gick runt och asgarvade åt pruttljuden de kunde åstadkomma genom att upprepade gånger trycka ner fingrarna i rosa pruttlera. Så jag bestämde mig för att lämna butiken och eftersom jag är deras stora idol följde de lydigt efter.

Och idag har jag jobbat från 14-21.30. Yippee, missade 2 fester pga det...=( iofs är det bra att jag tjänar pengar eftersom jag är en hejare på att införskaffa saker som jag kanske inte alltid behöver, men det hade ju varit trevligt att få träffa lite folk och ha lite roligt.

Ps. Kom på att jag måste skriva årets Krutt-kommentar...Igår satt hon och läste en tidning o helt plötsligt sa hon "Hallå, är det här en handikapp-tidning eller?! Det är ju bara en massa bilder på folk med kryckor och rullstolar!"
Jag och Emmi började asgarva - eeh jaa förmodligen då om det bara står saker som är riktade till handikappade i tidningen...SMART KRUTT!! =P

Come on be retarded, don't wanna be bothered

Lite Charlie's änglar-känsla? VI jagade bananflugor...

Haha, jag ser så ond ut (skit, jag hatar att mitt rätta jag alltid framtäder på kort)

Lång snopp? Nejdå, medel skulle vi nog säga...; )


Jag försökte få Carola - "fångad av en stormvind" - frilla, men mina rastaflätor var LITE tunga

mata hästen

Handikapp-tidning nästa? =P

Vår favoritsysselsättning: pe

nämen

Oj, jag har skaffat blogg! Men det är ju bra för alla er som vill veta allt om mitt liv...
grattis alla mina trogna fans därute som nu får chansen att uppgradera sin likskvalitét ytterligare!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0