servett

Får jag låna din hand att skriva på?
mina egna har tagit slut
jag vill ha dig tillbaka och
dansa dansa dansa
men jag har glömt bort hur det är att vara naiv
jag har glömt bort hur det är att ha något att luta sig emot
att fastna i löften är som att fastna i tvång
det som från början var något vackert blir helt plötsligt en bur
jag ser inget vackert
är det jag som har blivit blind
eller är det bara jag som bär ögonbindel?

0 0 2 7 5

Jackson Five är fem.
snöflingorna är tusen men blir på något sätt till ett.
fingrarna är tio men räcker ändå inte alltid till.
Gud är tre.
Jag är en.
Men du är två.

tillfångatagen

för varje andetag jag tar
känner jag hur hålen inte längre är hål
och det inte längre viner i sprickorna
utsläppt ur mina egna fyra väggar
som jag så länge har ansett vara min borg
uppfångad av en snöyrande vind
som bär mig
kanske inte dit jag vill
men framåt
uppåt

nu det gör ont

ojojoj

Idag fick jag ett telefonsamtal från Afrika!! jag blev så förvånad att det enda jag kunde få fram var; "Men, oj vad konstigt. Haha. Nejmen vad konstigt. Vad kul, men konstigt."

snart är du hemma igen <3

o så träffade jag Erik på kvällen. Vi gick vår vanliga runda på kärleksstigen, men Erik hade tappat bort sina ord så vi gick och satte oss på en vägkloss istället och funderade på var vi skulle rymma. Jag röstade på Norrland, men Erik tyckte vi skulle åka till nåt varmt ställe så att han skulle kunna sola från 11 till 3 medan jag fick sitta inne eller ha en massa kläder på mig. jag röstar fortfarande på Norrland.

make me see the sign

jag är trött och sjuk. jag orkar faktiskt inte just nu. men jag vill inte bli ensam. det är jag redan. jag vågar inte känna efter för jag vill inte att det ska göra ont. igen. äsch.

vem vet - inte du
vem vet - inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag

Faktiskt då.

Idag ska jag in och göra pannkakor hos Markus.

Haha, igår när jag hade gått och lagt mig kom jag helt plötsligt på att jag hade glömt rösta på Jenny som årets Lucia. Riktigt sömnig satte jag mig vid datorn och försökte desperat leta fram hur man skulle göra. TIllslut gick det (hoppas jag) och jag hann innan klockan slog 12 iaf...

Jag har varit så övertygad om att jag inte vet någonting och att jag aldrig kommer göra det heller. Men så kom jag ju på att jag vet en massa saker. Att det ska ta lagom mycket ångest för att man ska fatta det. Igår glömde jag t.o.m. bort att andas. Det var som om att jag hade tänkt så mycket att syret tillsist tog slut. Tänk om det gör det en vacker dag? Äsch, mig gör det inte så mycket. Jag ska ändå ut på nya äventyr. Eller?

Faktiskt då.

I wanna be you, you, you

Jag håller på att bli sinnessyk på min apiga dator! En dag, inte alltför långt från nu, kommer jag få rycket och sparka sönder den med mina lurviga tofflor med pussmunnar på.

Nu ska jag berätta om mina glittriga vänner:

Jenny som slickar på glittriga renar.
Markus som sparkles all over, speciellt i Amandas klänning.
Erik, aka "Det lilla rosa", passar alldeles utmärkt i min rosa tiara med glitter på
som jag fick i 18 årspresent av Mr. M himself.
Sen tog dom glittriga vännerna slut...därför har jag gått och hämtat lite extra glitter ur garderoben för kvällens aktiviteter.


There's nothing to keep my fingers warm
and all I find are souvenirs from better times

Jag går inte isär när jag går med dig

Jag har aldrig riktigt sett nån i ögonen. Jag har bränt så många broar. Ingen av dom tog mig dit jag ville.
Men skit i det.

Har äntligen lagt upp lite bilder från Cambridge/London-resan... hithat.bilddagboken.se

Min gata har egna årstider. Det spelar ingen roll om det regnar eller om det är slask, för på min gata är det minsann is och snö och minusgrader oavsett vädret på alla andra gator. Bara för att den jämt ska vara så himla speciell.

Nej, nu ska jag plugga lite teori och sen ska jag åka hem till Ronny.
Hej
Kej


You're as welcome as a fart in a spacesuit

Här sitter jag i fårbyxor och tänker på att jag har gjort en massa saker de senaste dagarna som jag inte har gjort på jättelänge eller alls för den delen. Det är ju bra då.

För det första har jag skickat in mina ansökningar. Nu kan inte jag göra mer än att hoppas. Hur som helst tänker jag inte stanna kvar här, men det underlättar ju om jag kommer in. Hah. Sen har jag tränat vilket verkligen var på tiden (har inte tränat på nästan 2 månader). Som Sara uttryckte det är det ju på tiden att jag får magrutor. Men nu har jag träningsvärk, aj. Men det ska göra lite ont antar jag. Inte bara tränignsvärk. Livet är som en enda stor träningsvärk. Nu är jag sådär klok igen. Sen har jag gjort en massa andra nyttiga saker som att jobba, sola, gråta och skratta. Men det allra viktigaste är att jag har haft snöbollskrig på parkeringen utanför McD's i Hageby med Kristin, Emelie, Emil och Jonas. Vänner är så bra. Jag gjorde nyponsoppa till dom och sen läste Emil Bamse för oss till klockan 2 på natten. Amen amen. Men vad är det egentligen som står på Lille Skutt? Oskuldsfull som jag är (HAH) tänkte jag helt normala tankar medan vissa andra tänkte på saker som står...enough said. (Jag vet att du skrattar Markus!)

Men var annars ska jag gå då?


neige

Tillbaka i Sverige. Jag har ont i fötterna och i plånboken. Men annars mår jag bra, tror jag. Törs inte riktigt känna efter. Imorse vaknade jag och smög fram till fönstret och tjuvkikade lite på snön. Sen gick jag och la mig igen och drömde om, hm ja vad var det nu...just det, vitt fluff. Den senare delen kan man också uttrycka om mitt hår om man nu vill det. Har jag alltid sett ut som ett troll? Svaret är nog ja. 

Jag vill inte tappa bort Dig ur sikte. Jag vill flyga till himlen och vända ryggen mot allt det här, lämna det bakom mig. Den här platsen är inte mitt hem, det finns inget här för mig. Det lämnar mig bara med tomhet och tårar i ögonen.
(Min egen tolkning av http://www.myspace.com/shawnmcdonald och "Gravity".)

 

Familjen Lindqvist

-Hannah, vad heter du i efternamn?
-Lindqvist, samma som du.
-Nähä! Men säg vad du heter, på riktigt!
-Jomen, det är sant! Jag heter Lindqvist.
-Ja, det vet jag väl...

image68

Min mormor såg ut som en enögonbrynad Hitler och jag blev tvingad till att sätta på mig
en mask så jag inte skulle se så snäll ut...=P Det ser ju ut att ha funkat ganska bra måste jag säga...

image69


RSS 2.0