lalala

"Man kan komma till dig som man är Hannah. Du är lite som Gud faktiskt."

Den tackar man för


slutsats

jag har kommit fram till att anledningen till att jag har ont i ryggen är att mina vingar håller på att växa ut.
Det gör liksom ont på samma sätt som visdomständer.
Mina frihetsvingar.

(hjärttransplantation?)

spegel spegel

jag ser en spegelbild i mellanrummen i ögonvrån
den ser fin ut
jag sträcker ut handen för att röra vid den
men så fort min frostskadade hand snuddar vid den
går den i tusen bitar och lämnar tre skärvor i min hand
jag kramar dom, ser de röda dropparna dansa fram 
och känner ingenting

ord

om man säger ord tre gånger så blir de magiska. plötsligt inser man vad det är man säger och får bara fram det man verkligen menar. ord är till för att menas. inga är bättre än för många. de ska inte vara tomma. de ska vara fulla av liv. annars kan det lika gärna vara. jag är så trött på tomma ord. det är som frost på ett grässtrå. det glittrar och skimrar och ser vackert ut på håll, men när det böjs går det av - lika skört som glas.

atombomb

jag har dödat min blomma. den ser ut som en enarmad krabba med en röd hatt som är en fot med guldglittriga stjärnor på. så. och min fot har somnat för jag sitter på den. och jag var säker på att jag skulle dö idag, men det gjorde jag inte. och morotshjärtan är det bästa både idag och igår och imorgon också kanske. och idag spottade jag i ett litet vattenfall men jag missade. hur man nu kan göra det. nästa gång tänker jag nog låna ditt saliv. då.

gitarrfot

Jag kan flyga, jag är inte rädd.

Says who? Says I. Says you.

Lucia

Idag fyller min pappa år, HURRA HURRA HURRA! Mamma och jag gick upp i ottan (klockan åtta alltså) och kom med frukost på sängen, paket och sång. Efter den enorma kraftansträngningen gick jag och däckade i soffan och återhämtade mina krafter. Så nu sitter jag här, lyssnar på Keith Jarrett (måste ju träna) och viftar på tårna.

Men men men jag är glad
då.


mhm

kickassyeah!

Du

Du tar mitt saliv, men jag tror inte att det gör nåt.

beauty from pain

För alla er som kommer sakna mig så mycket att ni knappt kommer kunna stå upp den här veckan, tipsar jag om att gå in på www.krutt.bilddagboken.se och titta på när jag står på huvudet i hennes kök. Då kanske ni inser att ni faktiskt inte alls saknar mig lika mycket som ni trodde.

JAG ÄR EN TÅGKRASCH FÖR DIG
FÖR JAG HÖRDE EN VISKNING OM ATT DET KOMMER SKÖNHET UR SMÄRTA


RSS 2.0